Zakrament svete birme / Ljubljana - Bežigrad / 2018

 Spoštovani,

dobrodošli na spletni strani, namenjeni ogledu posnetka slovesnosti prejema zakramenta svete birme, ki se je odvijala 22. aprila 2018 v župniji Ljubljana - Bežigrad. Spletna stran je zasebna in dosegljiva samo vam, ki ste prejeli povezavo do nje.

Tudi posnetek, naložen na YouTube in pCloud, je dosegljiv samo s povezavo in je širši javnosti nedostopen.

Ogled posnetka na portalu YouTube omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo. Ogledamo si ga lahko tako na pamentnih televizorjih, namiznih računalnikih, tablicah in telefonih kot na igralnih konzolah in drugih vmesnikih (AppleTv, Chromecast,...).

Povezava do posnetka na YouTubu.

Vsi, ki bi želeli shraniti posnetek v zasebni arhiv ali si ga ogledati tam, kjer ogled na YouTubu ni mogoč, pa ga lahko snamete na spodnji povezavi, ki se nahaja v okvirčku. Ko kliknete na povezavo in se odpre stran, poiščite zgoraj desno gumb "Download" in izberite možnost "Download File". Posnetek si lahko ogledate tudi neposredno na odprti strani. Posnetek bo mogoče sneti do 30. 10. 2018. Od takrat naprej bo na voljo le še na YouTubu.

V primeru tehničnih težav pišite na fegusfilm@yahoo.com. - Kot vsako digitalno vsebino, je tudi ta posnetek možno deliti na socialnih omrežjih, kjer je nemogoče nadzorovati oglede. Zato priporočam, da povezavo do te strani ali neposredno do posnetka delite le s tistimi, ki jim zaupate. Za morebitne zlorabe ne odgovarjam.

Želim vam prijeten ogled,

Matjaž Feguš